25-04-05

Teletekst pagina 511

* Yannick Van Gompel liet weten aan trainer Nollet weer deel te willen uitmaken van de kern. Na zijn selectie weigering van afgelopen donderdag betuigde Van Gompel via e-mail zijn spijt en uitte zijn bewondering voor de prestatie tegen Beverly Pils.  De excuses werden door Nollet aanvaard. 
 
* Na de korte woordenwisseling op de officiëele clubwebsite van gisteren, delen bestuur en trainer mee weer op één lijn te zitten. Geruchten dat de voorzitter reeds gesprekken aanknoopte met Jos Daerden worden dan ook ten stelligste ontkent.
 
* Wegens economika-verkiezingen volgende week zal de wedstrijd  tegen Den Uitlaat niet doorgaan. Een wereldrecord kussengevecht neemt alle ordetroepen in beslag, waardoor burgemeester Tobback de veiligheid rond de sporthal niet meer kan waarborgen. Een nieuwe datum is nog niet bekend.  

23:00 Gepost door Uw scout | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Excuses Yannick Het verkiezen van een feestje boven het spelen met Los Gemakticos is amper te begrijpen. We hebben spelers nodig waarop we kunnen rekenen en dit was donderdag niet het geval. Ik hoop dat Van Gompel zich bewust is van zijn daden en in de nabije toekomst bewijst dat hij een plaatsje in de kern verdient. Bovendien is de concurrentie groot en mag er gevreesd worden voor een startplaats op de bank. Op het forum van de supporter(s) (www.oudmaardapper.be) wordt reeds gefluisterd dat Van Gompel het best zou renderen op de positie 'rechts bank'. Na zijn excuses hebben we echter beslist om hem nog een eerlijke kans te geven om zich te bewijzen. Grijp dus die kans. mvg, de coach

Gepost door: Pieter | 26-04-05

Hoogtestage Graag wil ik ook even melden met het oog op terug een plaats in de kern te verkrijgen dat ik deze week op hoogte- en fitnessstage ga in het verre, maar zonnige sportkot!
Ik zal een van de dagen nog laten weten wanneer ik ga, zodat men fans niet in de kou hoeven te staan en me van begin to einde te kunnen bewonderen!!

Gepost door: SluttyHo | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.