04-05-05

Teletekst pagina 499

Dat voetbalsterren het geld graag laten rollen is algemeen geweten,maar ook trainers kijken tegenwoordig niet op een euro meer of minder. Zo luisterde Gemakticos coach Nollet z'n vier-jarig samenzijn met vriendin Laura op met een grootst bed & breakfest spektakel in het tropische Brugge.
 
Voor deze gelegenheid huurde Nollet een kamer af met terras en tv. Volgens een hotelgast lieten ze 's morgens ook nog eens rijkelijk de sinaasappelsap vloeien. Kostprijs van dit alles : een slordige € 75 , zowat 75 keer het budget van z'n ploeg. 
 
Tevens werden Nollet en z'n partner ook gespot in het Brugse nachtleven. In het bezit van een fles schuimchampagne en een voetbal magazine geneerde Nollet er zich niet voor om de lokale foor te bezoeken.  Merkwaardig gezien de huidige financieele malaise binnen zijn club. 

18:32 Gepost door Uw scout | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

tssss zoals bij echte sterren laten de paparazi ons ook al niet meer met rust...

Gepost door: laura | 04-05-05

Flauw De controle vanuit de bestuurstop vind ik flauw. Ik verdien amper een cent bij Los Gemakticos en als ik dan eens geniet van mijn eerder verdiende loon als coach van Los Dificultos krijg ik niks dan gezaag over me heen. Ik hoop dat de voorzitter en oprichter zich in de toekomst distantieert van deze malafide persberichten. Anders zal ik mijn conclusies moeten trekken en geef ik er de brui aan. mvg, de coach

Gepost door: Coach | 04-05-05

ahum ik heb geen controle op wat de pers uitvoert en ga zeker niet pleiten voor beknotting van de vrije berichtgeving.
Wat u in uw vrije tijd uitvoert is jouw zaak,maar dit soort frivoliteiten is zeker niet goed voor het imago van de club en zal uw positie als de resultaten beginnen tegen vallen zeker niet ten goede komen.
ik heb telefonisch contact gehad met de journalist en hij heeft me verzekerd op zeer vertrouwbare bronnen beroep te hebben gedaan.

Gepost door: Voorzitter | 05-05-05

Champagne Die champagne kreeg ik niet zomaar. Dat mag er ook bij vermeld worden. Ik won die op een attractie. Ik moest drie penalties trappen op een goal waarvoor een Pfaff-paneel draaide. Ik versloeg die keer op keer, en als prijs kreeg ik die fles. De aanwezie massa werd halfzot en dit komt het imago zeker ten goede. De sjaals werden bovengehaald en er werd luid gezongen. Pas vanaf dan merkte de aanwezige journalist, die trouwens zelf in onze B&B zat, mijn aanwezigheid op. Bovendien hoor ik net van de man van die attractie dat hij zelf al 5 keer de penalties geprobeerd had en dat hij vorig seizoen, zonder succes, gesolliciteerd had als materiaalman bij Los gemakticos. mvg

Gepost door: Coach | 05-05-05

akkoord ik ben verheugd te horen dat u - nu de jaren beginnen wegen en de weegschaal ettelijke kilo's meer aangeeft - nog steeds niet van uw techniek verloren hebt. ik geloof dat dit een positieve invloed kan hebben op de coaching van onze talentvolle jeugd ,waarbij u nog steeds gezag uitstraald. ik heb dan ook een perscommunique verspreidt om dit soort van berichtgeving te staken,zich te richten op het sportieve aspect en onze interne twisten binneskamers te laten uitvechten. op naar een volgende overwinning !

Gepost door: Voorzitter | 05-05-05

Feesten zou ik zegge!!!

Gepost door: Yannick | 05-05-05

Scouting Vanmiddag zou ik samen met de coach spelers van Leuven en Torhout gaan scouten. Alles stond op papier. Beloftes werden gemaakt. Maar dan komt het kleine (naast zn pietje) van de voorzitter naar boven. Hij wil plots niet meer mee aangezien hij nog nie geleerd heeft vandaag, en het is 15u27. Hij zou om 8u beginnen maar heeft geen grijntje karakter. Hoe moeten de spelers zich dan inspannen??

Gepost door: Coach | 05-05-05

foutje Ik zou natuurlijk samen met de voorzitter gaan kijken. de loser!

Gepost door: Coach | 05-05-05

. alles klopt. buiten dat van da pietje

Gepost door: Voorzitter | 05-05-05

Pietje Zn pietje is niet klein, maar heeeel klein. Gisteren zn ex gezien en die kon het bevestigen.

Gepost door: Coach | 05-05-05

Pietje (2) Daarom is het ook zn ex..

Gepost door: Coach | 05-05-05

ela laura ,voedt dieje is op :s
- Maurits

Gepost door: Voorzitter | 06-05-05

De commentaren zijn gesloten.