20-05-05

Teletekst pagina 511

* Tijdens een oefenduel kregen enkele testspelers de kans om zich in de gunst van coach Nollet te spelen.  Ze werden echter allemaal doorgestuurd met een onvoldoende,alhoewel de doelvrouw van team Maurits zeker enkele tekenen  van talent toonde. Haar talrijke flaters werden haar helaas fataal.
 
* Opschudding tijdens de testwedstrijd was er toen Pieter en Maurits in de clinch gingen. Eerst was er een schijnbaar ongevaarlijke tackle van Maurits op Pieter,die achteraf beweerde bijna een open beenbreuk opgelopen te hebben. Daarna speelde Pieter na onsportief spel Maurits op de grond en weigerde hem overeind te helpen. De beide kemphanen legde het achteraf bij.
 
* Gemakticos heeft in zijn prille geschiedenis altijd met gewone witte t-shirts gespeeld. Deze mooie traditie - uniek in de wereld van het zaalvoetbal - kan echter volgend seizoen ophouden te bestaan. Het Laatste Nieuws zou naar verluidt de kledijsponsor van Gemakticos willen worden. Verscheidene supporters hebben reeds hun verontwaardiging geuit en plannen een betoging om dit te verhinderen. Voorzitter Vande Reyde lichte in een persconferentie één en andere toe : "We zijn er nog lang niet uit ofdat er al dan niet proffesioneele shirtjes komen volgend seizoen. Het behoort inderdaad tot de mogelijkheden ja,we moeten ons niet blindstaren op tradities en mee evoluren met de moderne zaalvoetbalwereld. Het zou ook helpen om incidenten zoals in de vorige wedstrijd (enkele spelers traden op in een zwart ipv wit t-shirt,waardoor ze onherkenbaar waren voor hun medespelers-nvdr) te vermijden. Toch zal eerst overleg gepleegd worden met de belangrijkste supportersorganen,voordat we een definitieve beslissing nemen".

01:19 Gepost door Uw scout | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

tenuekes Ik vind het een goed idee om vaste uniformkes te halen, en dan zouden we nog witte T-shirts mee kunnen pakken als reservekledij

Gepost door: Koen | 24-05-05

De commentaren zijn gesloten.