04-06-05

Gemakticos sluit seizoen winnend af

We waren net met 5 aangezien Yannick, Sam en Koen verstek gaven om blokredenen. De match begon gegroepeerd waardoor er weinig kansen waren langs beide kanten. Na tien minuten viel de bal dan toch goed en Hans opende de score met een fraaie schuiver. De gelijkmaker was echter al snel een feit en nadat we op het einde van de eerste helft nog heel wat fraaie kansen onbenut lieten, gingen we naar de kleedkamer met een 2-2 gelijkstand. Opschudding net voor de rust: de trainer wond zich op over het aanvallende spel van de toch defensief-denkende voorzitter. Alles werd echter snel bijgelegd en het bracht beide spelers heel wat verbetenheid bij. Onze conditie haalde de bovenhand op het einde van de tweede helft en Wouter als keeper bleek een goede zet: vlotte combinaties, vervangspits Mauritsinho zorgde voor opschudding op de tribune door op enkele minuten tijd hun harten te stelen en drie maal te scoren, en ook Joris deed zn werk naar behoren (5 goals!). Achteraan werd de boel goed gesloten gehouden door een secure Hans en Pieter strooide kwistig met de passes. Zo kregen ze de handen van het publiek op elkaar en bezorgden ze Wouter bijna een depressie: hij keek met lede ogen toe, maar liet ondertussen amper iets binnen in zn kooi. Een slechte eerste helft, een sterke tweede helft en 12-6 op het bord. De afwerking van het team kon beter, de instelling mocht gezien worden. Op naar een nieuw seizoen.
- Pieter
 
Evaluatie van de spelers:
 
Hans: vlot scorend in de eerste helft en goed vanop afstand. Nam heel wat verdedigende taken op zich, krijgt een 7,5
 
Wouter: pastte zuiver, moet soms eens durven schieten op de goal, keepte goed, tbegon echter te draaien vanaf dat hij de handschoenen aandeed, was vorige keer beter, een 6,5
 
Joris: scoorde heel vlot (deed 5 maal de netten trillen), soms echter onzuiver in de afwerking. moet ook soms sneller het balletje afleggen en niet voor eigen succes gaan. een 7 , werkte hard.
 
Pieter: blunderde niet zoals vorige keer. scoorde echter ook niet en dat is toch een ontgoocheling. wrong enkele kansen de nek om maar deelde fraaie passen uit in de tweede helft. een 7 krijgt hij.
 
Maurits: speelde een sobere eerste helft maar ontbond zijn duivels na tien minuten in de tweede helft. dribbelde zn tegenstander tureluurs en scoorde drie maal. passte vaak, een 7,5


14:13 Gepost door Uw scout | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |