29-10-05

Voorbeschouwing Gemakticos-Vlierbeek

De openingswedstrijd van het nieuwe Gemakticos belooft een spannend treffen te worden. Met 3 punten uit hun laatste vijf wedstrijden lijkt Rode Ster Vlierbeek een hapklare brok,maar schijn bedriegt.
 
Trainer Nollet kan op een zo goed als volledige kern rekenen. Enkel Yannick Van Gompel viel op het laatste moment uit wegens herfstvakantieverplichtingen.  Maurits Vande Reyde ondervind nog lichte hinder na zijn fietsongeval van vorige maandag,maar zal met een inspuiting waarschijnlijk toch speelklaar raken.
 
Hun tegenstander,Rode Ster Vlierbeek,leeft heel wat minder sereen toe naar deze match. Hun competitiestart in 4e klasse A van het fros ging helemaal de mist in na een 3 op 15 en een doelpuntensaldo van -18.   Toch schuilt er heel wat talent in deze jeugdige groep en zal Gemakticos het niet simpel hebben met de opkomende flanken.
 
Het is tevens de vraag in hoeverre de aanhoudende strubbelingen tussen voorzitter en trainer hun impact gaan hebben op de spelersgroep. In een persconferentie eerder deze week legde voorzitter Vande Reyde nog een persstop op. Die werd enkele uren later al meteen genegeerd door trainer Nollet,die op de clubsite enkele lakende uitspraken deed aan het adres van Vande Reyde. Gelukkig gooide die laatste geen olie op het vuur zodat er hopelijk meer over het voetbal dan over het extra sportieve kan gesproken worden morgenavond.

15:41 Gepost door Uw scout | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Match Succes tdezen avond he manne!

Gepost door: Yannick | 30-10-05

De commentaren zijn gesloten.