07-04-07

LZV-Cup verwelkomt Los Gemakticos

Na lange tijd bang afwachten is de kogel dan toch door de kerk : Los Gemakticos is één van de vijf nieuwkomers in de LZV-cup 2007-2008.

 

Als één van de 19-kandidaat ploegen was de kans om één van de vijf uittredende ploegen te vervangen niet zo groot. Vooraf werd er gevreesd dat het stijgende vormpeil van coach Nollet zijn troepen hen misschien wel fataal kon worden. Immers,de LZV-cup organisatie ziet er nauw op toe dat het niveau van de ploegen min of meer constant is. De recente nederlagen tegen onder andere tweedeklasser Buena Vista maakte echter duidelijk dat ze niet boven hun niveau zitten in deze competitie.

 

Voorzitter Vande Reyde was opgetogen met het nieuws : "Ik sprak onlangs nog met de manager van de Unibet-wielerploeg. Even vreesde ik dat wij hetzelfde lot zouden ondergaan. Net nu onze infrastructuur voor volgend seizoen bijna op punt staat,dreigden we weer een seizoen in de woestijn door te brengen. Gelukkig heeft onze coach er alles aangedaan om de organisatie duidelijk te maken dat wij onze plaats hebben in de LZV-cup."

 

Op de vraag of dit goede nieuws forse veranderingen zou teweeg brengen,hield Vande Reyde zich op de vlakte. "Natuurlijk moeten er enkele investeringen plaats vinden. Het staat bijvoorbeeld als een paal boven water dat er truitjes aangeschaft zullen worden. Ook zullen we onze spelerskern licht moeten uitbreiden. Op kwantitatieve wijze wel te verstaan,het is niet de bedoeling om enkele goudhaantjes binnen te halen. Bedoeling is om enkele waterdagers aan de kern toe te voegen,die kunnen bijspringen in geval dat er een speler van de huidige kern onbreekt. Voor het overige denk ik dat we verder moeten doen zoals we nu bezig zijn."

 

Los Gemakticos begint vermoedelijk in tweede klasse. Het is echter nog mogelijk dat, afhankelijk van het aantal dergaderende ploegen in de huidige competitie, ze in de derde klasse worden geplaatst.

 

Lees hier het volledige bericht. 

14:35 Gepost door Uw scout in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.